Logo

Δεύτερο κρούσμα μάνας παιδοκτόνου στη Μεγάλη Βρετανία



 
 

paidoktonos2_21-12-2010Δεύτερο κρούσμα παιδοκτονίας με δράστη μια μητέρα στη Μεγάλη Βρετανία συγκλονίζει την κοινή γνώμη της χώρας, η οποία μόλις πριν τρεις ημέρες είχε σοκαριστεί από την είδηση της σφαγής μιας 4χρονης μικρής από την ίδια της τη μάνα στο Λονδίνο!

Αυτή τη φορά τόπος του δράματος είναι η Βόρεια Ουαλία όπου μια 36χρονη μητέρα αποφάσισε, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, να σκοτώσει δύο από τα παιδιά της και στη συνέχεια να τα ακολουθήσει στο θάνατο αυτοκτονώντας.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Τη μια μέρα η Melanie να φτιάχνει χριστουγεννιάτικα εδέσματα με τα παιδιά της Philip και Isaac και την επομένη να τα σκοτώνει», λένε φίλοι της οικογένειας.

Η Melanie Stevens και τα δύο από τα παιδιά της εδώ και δύο ημέρες δεν είχαν εμφανιστεί στη γειτονιά. Ανήσυχοι οι συγγενείς και οι γείτονες για το τι μπορεί να έχει να τους συμβεί ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τα όργανα της τάξης βρήκαν διπλοκλειδωμένη την πόρτα και αναγκάστηκαν να τη σπάσουν για να μπουν στο σπίτι της Melanie, όπου βρήκαν τα πτώματα της μητέρας και των δύο παιδιών.

Οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι, με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η Melanie Stevens έπασχε από κατάθλιψη. Ωστόσο, αποφεύγουν να καταλήξουν σε οριστικά συμπεράσματα για το τι ακριβώς συνέβη, αναμένοντας το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Η Melanie Stevens είχε χωρίσει πριν πέντε χρόνια και είχε πέντε παιδιά, τρία εκ των οποίων απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της. Τα δύο παιδιά που σκότωσε τα απέκτησε εκτός γάμου και ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας τους.

Ο πρώην σύζυγος της Mellanie δήλωσε συγκλονισμένος, ενώ ο φίλος της οικογένειας Rodnie Evans σχολιάζοντας το περιστατικό που συνέβη τέσσερις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα είπε : «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η Melanie θα έκανε κάτι τέτοιο ειδικά στα παιδιά της που αγαπούσε σαν τρελή Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε από το Σάββατο…»

Υπενθυμίζεται, ότι το περασμένο Σάββατο, μια 35χρονη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 4χρονη κόρη της, ξεριζώνοντας την καρδιά της και άλλα βασικά όργανά της, τα οποία σκόρπισε στα δωμάτια του διαμερίσματος, στο Κλάπτον του Λονδίνου, όπου διέμεναν.

Για την υπόθεση αυτή η αστυνομία υποστήριξε ότι η μητέρα σκότωσε την κόρη της για να δοξάσει το όνομα του Αλλάχ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις