Logo

Με τραυματία αστυνομικό έληξε η ομηρία στη ΔΟΥ Βόνιτσας



 
 

omiriaVonitsa_21-12-2010Με τον τραυματισμό του αστυνομικού – διαπραγματευτή έληξε η ομηρία του υπαλλήλου της εφορίας, στη Βόνιτσα.

Δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ - μεταξύ των οποίων και ο αστυνομικός υποδιευθυντής Γ. Αυγέρης -  εισήλθαν στο κτίριο της ΔΟΥ προκειμένου να πείσουν το δράστη να αφήσει ελεύθερο τον όμηρο Χ. Πετρόπουλο.

Την ώρα που επιχειρούσαν να τον προσεγγίσουν ο οπλισμένος “πελάτης” της εφορίας πυροβόλησε εναντίον τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πόδι τον Γ. Αυγέρη.

Ευτυχώς ο δεύτερος των διαπραγματευτών κατάφερε να χτυπήσει το δράστη με το κινητό του τηλέφωνο στο κεφάλι και τελικά να τον αφοπλίσει.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά  τη μία το μεσημέρι όταν 47χρονος από το χωριό Κανδίλια πήγε στην εφορία για την επίλυση προσωπικής του διαφοράς.

Κάποια στιγμή άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν υπάλληλο της εφορίας  και αφού έβγαλε όπλο που είχε στην τσέπη του έδιωξε όλους όσους βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα και κράτησε επί δύο ώρες ως όμηρο τον υπάλληλο που χειριζόταν την υπόθεσή του.

Ο 47χρονος δράστης συνελήφθη και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο παρελθόν είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη επτά ετών επειδή είχε πυροβολήσει συγχωριανό του.

Όταν εξέτισε την ποινή του και βγήκε από τη φυλακή επέστρεψε στο χωριό του και άνοιξε σιδηρουργείο.

Οι δουλειές του όμως δεν πήγαιναν καλά και ήθελε να κάνει “διακοπή εργασιών” αλλά η εφορία του ζητούσε να εξοφλήσει πρώτα τις οφειλές του.

ΑΝΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2010 από directNEWS.gr

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21/12/10 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις