Logo

Το νέο ξεκίνημα της Όπρα



 
 

Oprah_launchOWN_21-12-2010Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, η Όπρα Γουίνφρεϋ σε δείπνο που είχε με τον τραγουδιστή Bono, του συγκροτήματος U2, τον ρώτησε αν θα ήθελε να παρουσιάσει ένα δικό του τηλεοπτικό σόου.

«Πλέον, βλέπω τα πάντα με το σκεπτικό “Αυτό θα έκανε ένα πολύ καλό τηλεοπτικό σόου!”», είπε η Όπρα, της οποίας το νέο τηλεοπτικό δίκτυο OWN (Oprah Winfrey Network) ξεκινάει επίσημα σε ένα μήνα.

Η διάσημη παρουσιάστρια αποφάσισε να δώσει και στη Σάρα Φέργκιουσον, τη Δούκισσα του Γιόρκ, μία εκπομπή μετά από συνέντευξη που της πήρε για το σόου της “The Oprah Show”. Η εκπομπή θα ονομάζεται “Finding Sarah” (Ανακαλύπτοντας τη Σάρα), κατά τη διάρκεια της οποίας ο διάσημος Αμερικάνος ψυχολόγος Dr. Phil και η Suze Orman - οικονομολόγος που έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στην εκπομπή της Όπρα - θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη Σάρα Φέργκιουσον να επανασυγκροτήσει τη ζωή της.

 

Η Όπρα είπε, σχετικά με το καινούριο τηλεοπτικό της δίκτυο, ότι δεν περιμένει να έχει ένα εύκολο ξεκίνημα. «Είμαι προετοιμασμένη για κάθε είδους κριτική. Ό,τι κι αν έχω κάνει στη ζωή μου, στην πραγματικότητα με προετοίμαζε γι’ αυτό το μεγάλο βήμα», δήλωσε η παρουσιάστρια στους Times.

Η Όπρα είπε ότι την ιδέα για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού δικτύου, της την έδωσε ο πολύ καλός συνεργάτης και φίλος της, Στέντμαν Γκράχαμ, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που είχαν μεταξύ τους το 1992, κατά την οποία η Όπρα παραπονιόταν για τα τοκ-σόου της εποχής. «Ο Στέντμαν μου είπε: “Αν δεν σου αρέσει, τότε ξεκίνα ένα δικό σου τηλεοπτικό δίκτυο” και έγραψε τα αρχικά OWN σε ένα χαρτί», είπε η παρουσιάστρια προσπαθώντας να περιγράψει το περιστατικό.

Την 1η Ιανουαρίου 2011, το τηλεοπτικό δίκτυο OWN θα αντικαταστήσει επίσημα το Discovery Health Channel.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις