Logo

Ελεύθεροι 3 από τους απαγωγείς του Παναγόπουλου !



 
 

panagopoulos_21-12-2010Τον αέρα… της ελευθερίας πρόκειται να αναπνεύσουν εντός των ημερών τρεις από τους κατηγορούμενους για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου!

Πρόκειται για τους Απόστολο Πετράκη και Χαράλαμπο Μουστάκα, (έχουν παραδεχτεί την συμμετοχή τους στην απαγωγή) καθώς και τον ξενοδόχο Μανώλη Σκαρλάτο που αρνείται οποιαδήποτε  ανάμειξή του.

Ο Εισαγγελέας Εφετών ζήτησε την αποφυλάκιση των τριών προκειμένου να καταστεί δυνατή η επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου τους από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισής τους 2 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο Εισαγγελέας υποχρεώθηκε να προβεί σ’ αυτήν την ενέργεια αφού στις 4 Ιανουαρίου έληγε το ανώτατο όριο προφυλάκισης  που είναι 18 μήνες.

Τα Συμβούλιο Εφετών θα εκδώσει βούλευμα για  να επικυρώσει την εισαγγελική πρόταση. ΄Ετσι οι τρεις κατηγορούμενοι το πρωί  θα παρακολουθούν τη δίκη τους που διεξάγεται, για λόγους ασφαλείας  από τις αρχές Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού και στη συνέχεια θα πηγαίνουν στα σπίτια τους για να … ξεκουράζονται.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ακόμη καταφέρει να βρουν  τα 30 περίπου εκατομμύρια ευρώ τα οποία  δόθηκαν ως  λύτρα στους απαγωγείς προκειμένου  να απελευθερώσουν τον κ. Παναγόπουλο.

Στο εδώλιο  για την υπόθεση του αποκαλούμενου “συνδικάτου του εγκλήματος“ κάθονται 20 άτομα εκ των οποίων 13 είναι κρατούμενοι. Μεταξύ άλλων κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ανθρωποκτονία απόπειρες ανθρωποκτονιών  και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Για την απαγωγή του εφοπλιστή κατηγορούνται 8 από τα 20 φερόμενα ως μέλη του συνδικάτου μεταξύ των οποίων ο Παναγιώτης Βλαστός και Γιάννης Σκαφτούρος.

Το Δικαστήριο έχει διακόψει την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 10 Ιανουαρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις