Logo

Δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη...



 
 

pateras_21-12-2010Την Πέμπτη πρόκειται να συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να εκλέξει το νέο πρόεδρο της ομάδας.

Ο κ. Νίκος Πατέρας υπέβαλε την παραίτησή του, μετά τα όσα ακολούθησαν την ήττα του Παναθηναϊκού από το Ολυμπιακό Βόλου.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο κ. Πατέρας δεν είναι από τους ανθρώπους που τα παρατάει εύκολα και ότι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Ο γνωστός πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού Μάνος Μαυροκουκουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Nova Sport”,  για τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο είπε:

«… Για μένα ο Πατέρας από αγάπη αλλά και πίκρα θα επιστρέψει. Είναι τσαντίλας, θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα σε οποιοδήποτε προεδρείο. ΄Εχει αφήσει πλήρη τάξη στα οικονομικά της ομάδας, αφήνει 20 εκατομμύρια ευρώ και ένα νοικοκυριό που δεν συναντάται εύκολα».

Δηλώσεις εξάλλου για τα τεκταινόμενα στους “πράσινους“ έκανε και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνάντηση που είχε, με τους οργανωμένους φιλάθλους, λέγοντας: «Πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Δεν μου αρέσουν αυτά που γίνονται στον Παναθηναϊκό. Είναι ο μεγάλος αντίπαλος και τον θέλουμε δυνατό».

Πάντως όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα, χρέη “υπηρεσιακού” προέδρου θα κληθεί να εκτελέσει ο πρώτος αντιπρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Γόντικας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις