Logo

Η Lindsay κατάφερε να μπλέξει ακόμα και μέσα στην κλινική αποτοξίνωσης



 
 

lindsay_drunk_22-12-2010Σε νέα μπλεξίματα φαίνεται ότι βρέθηκε η  ατίθαση ηθοποιός Lindsay Lohan, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κλινική αποτοξίνωσης “Betty Ford”.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ, η Lindsay ανέφερε στο στενό φιλικό περιβάλλον της ότι μία γυναίκα από το προσωπικό της κλινικής, η Dawn Holland, την άρπαξε και την έσπρωξε τόσο δυνατά που η ηθοποιός έβαλε τα κλάματα και αναγκάστηκε να φωνάξει την αστυνομία.

Το περιστατικό αυτό συνέβη όταν η Lindsay ζήτησε απ’ την Holland ένα ειδικό όργανο μέτρησης αλκοόλ, αλλά εκείνη αρνήθηκε να της το δώσει -σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της ηθοποιού, η οποία εμμένει σε αυτή την εκδοχή , καθώς υπάρχουν και οι κασέτες από τις κάμερες παρακολούθησης της κλινικής που μπορούν να αποδείξουν τα όσα ισχυρίζεται.

Στο μεταξύ, η Holland, η οποία εργαζόταν μέχρι χθες στην κλινική– μιας και απολύθηκε  - ως Χημικός Τεχνικός Εξαρτήσεων, εμμένει στην δική της εκδοχή του πώς έγιναν τα πράγματα.

Ισχυρίζεται λοιπόν ότι η Lindsay το είχε σκάσει από την κλινική κι όταν επέστρεψε ήταν μεθυσμένη. Μη θέλοντας λοιπόν να καταλάβουν ότι το είχε σκάσει, προσπάθησε να μπει κρυφά και όταν την έπιασαν, η ηθοποιός άρχισε να βρίζει τους πάντες.

Η Holland ισχυρίζεται επίσης, ότι η Lindsay αρνήθηκε να κάνει το ειδικό τεστ καταμέτρησης αλκοόλ, την έσπρωξε και κατόπιν ειδοποίησε την αστυνομία.

Η Lindsay από την άλλη, αρνείται ότι άγγιξε την Holland. Επομένως, κάποια από τις δύο γυναίκες λέει ψέματα.

΄Ετσι ή η Holland προσπαθεί να κερδίσει τα 10 λεπτά δημοσιότητας που της αναλογούν, ή η Lindsay έχει παραλείψει κάποιες πληροφορίες από την ιστορία της. Θα το μάθουμε εν καιρώ…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις