Logo

Nicole Kidman: «Μακάρι να έμεναν μαζί μου τα παιδιά μου»



 
 

kidman_kids_22-12-2010Η Nicole Kidman εξέφρασε τη θλίψη της για το γεγονός ότι τα δύο παιδιά που είχε υιοθετήσει  με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, επέλεξαν να ζουν μαζί του και εύχεται να έμεναν μαζί της.

Η σαραντατριάχρονη ηθοποιός μεγάλωσε την Ιζαμπέλα, 18 ετών, και τον Κόνορ, 15 ετών, μαζί με τον Tom από μωρά. Τα παιδιά όμως, μετά το διαζύγιο των θετών τους γονιών, επέλεξαν να μείνουν με τον Tom Cruise, την γυναίκα του, Katie Holmes, και την τετράχρονη κόρη του ζευγαριού, Suri.

H Nicole αποφάσισε να μην πάει κόντρα στην απόφαση των παιδιών της, ενώ δήλωσε: «Μένουν με τον Tom κι αυτή ήταν η επιλογή τους. Θα ήθελα πολύ να μένουν μαζί μας, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό».

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από τρία χρόνια, η νυν σύζυγος του Tom, Katie Holmes, είχε δηλώσει ότι ο Κόνορ και η Ιζαμπέλα την φώναζαν “μαμά”, παρόλο που την γνώριζαν μόνο δύο χρόνια: «Τα παιδιά του είναι απίθανα, πανέξυπνα και ευγενικά. Με αποκαλούν “μαμά”».

Η Nicole Kidman, μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό “Hello!”, είπε ότι παρόλο που την στεναχωρεί πολύ το γεγονός ότι τα παιδιά της περνάνε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στο Λος Άντζελες με τον πατέρα τους, η γέννηση της μικρής της κόρης, Σάντεϊ Ρόουζ, έχει απαλύνει τον πόνο της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις