Logo

Tο διαβιβαστικό της Ασφάλειας αναφέρει το όνομα της Μαρίνας Τσιντικίδου...



 
 

Scan_1_23-12-2010 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Θυμωμένη και ψυχικά ταλαιπωρημένη εμφανίστηκε την Τετάρτη, έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ,  το γνωστό φωτομοντέλο Μαρίνα Τσιντικίδου.

Κάποια ιστολόγια  την εμφάνισαν ως εμπλεκόμενη στο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο χώρο της show biz - που εξαρθρώθηκε πρόσφατα από την Ασφάλεια Αττικής - και εκείνη υπέβαλε μήνυση κατά των υπευθύνων για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ όπως είπε θα ακολουθήσουν και αγωγές.

Εξάλλου η κ. Τσιντικίδου σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό STAR αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση, και προσέθεσε: « Εγώ το θεωρώ αλητεία. Είναι αλήτες, όσοι ανώνυμα γράφουν οτιδήποτε για οποιονδήποτε. Δεν μπορείς να λες ότι θέλεις. Στο τέλος θα το πληρώσεις».

Όταν στις 20 Δεκεμβρίου, το directNEWS.gr, ανάρτησε την είδηση για τη σύλληψη των εμπόρων κοκαΐνης, που κυκλοφορούσαν με Porche και είχαν πελάτες  “αστέρια”, δεν ανέφερε τα ονόματα  των εμπλεκομένων σεβόμενο το τεκμήριο της αθωότητας.

Από δημοσιογραφική υποχρέωση όμως ερεύνησε τους ισχυρισμούς  της κ. Τσιντικίδου.

Δυστυχώς για εκείνη το όνομά της δεν το "ενέπλεξαν"… κάποιοι αλήτες του διαδικτύου αλλά η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

tsintikidou_23-12-2010Συγκεκριμένα, στο διαβιβαστικό έγγραφο της δικογραφίας που απέστειλε η Ασφάλεια προς τον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αθήνας – και αποκαλύπτει σήμερα το directNEWS.gr αναγράφονται 52 ονόματα ατόμων τα οποία εμφανίζονται να προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από τους συλληφθέντες εμπόρους.

Στη θέση 43 “φιγουράρει” και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που φέρεται να ανήκει στο γνωστό φωτομοντέλο και από την άρση του απορρήτου  προέκυψαν κλήσεις προς τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν, για τη διακίνηση των ναρκωτικών, οι κατηγορούμενοι.

Θέλουμε ειλικρινά να πιστέψουμε την κ. Τσιντικίδου. Αλλά θα πρέπει πρώτα να διευκρινίσει εάν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έχουν κάτι προσωπικό μαζί της και προσπαθούν να την εκδικηθούν, εμπλέκοντας την σ’ αυτήν την υπόθεση…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις