Logo

Η Τσιντικίδου, η κόκα και το ''βαλιτσάκι'' της ΕΥΠ...



 
 

                                                                                                                                 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

egrafo_26-12-2010Πενήντα δύο (52) τουλάχιστον πρόσωπα, (μοντέλα, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες),  περιλαμβάνονταν στο… εκλεκτό πελατολόγιο της “συμμορίας με τις πόρσε” που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών στην υψηλή κοινωνία.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της σπείρας που επί τρείς σχεδόν μήνες καταγράφονταν από το “βαλιτσάκι” της ΕΥΠ μετά από έγκριση των δικαστικών αρχών.

Τα ονόματα των 52 πελατών καθώς και οι αριθμοί των κινητών τους τηλεφώνων αναφέρονται στο αποτελούμενο από εννέα σελίδες, διαβιβαστικό έγγραφο της δικογραφίας, το οποίο απέστειλε η Ασφάλεια Αττικής στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των συλληφθέντων ναρκεμπόρων.

Το έγγραφο αυτό διαβιβάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2010 και υπογράφεται από τον αστυνομικό διευθυντή Απόστολο Κασκάνη. Έχει αριθμό πρωτοκόλλου 3008/12/13438 - β΄ ενώ στο βιβλίο εισερχομένων της Εισαγγελίας έλαβε τον αριθμό φακέλου 10/8364.

Το directnews.gr, σεβόμενο “το τεκμήριο αθωότητας” δεν ανέφερε ούτε πρόκειται να αναφέρει τα ονόματα των εμπλεκομένων στο  κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο χώρο της show biz.

Θα κάνουμε όμως μια εξαίρεση για το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό Μαρίνα Τσιντικίδου. Και τούτο γιατί η ίδια με δηλώσεις της – έξω από το μέγαρο της ΓΑΔΑ – επιτέθηκε εναντίον ορισμένων  blogs που ανέφεραν το όνομά της και μήνυσε, για συκοφαντική δυσφήμηση τους διαχειριστές τους.

Θεωρούμε ότι ο νόμος για τα “προσωπικά δεδομένα” τέθηκε σε εφαρμογή μόνο και μόνο για να μη βλέπουν το φως της δημοσιότητας oi ποινικά κολάσιμες πράξεις των επωνύμων.

Από την άλλη πλευρά όμως και οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επιλέγουν ένα άτομο, μόνο και μόνο επειδή “πουλάει” και να … το κρεμάνε στα μανταλάκια.

tsintikidou_26-12-2010Σε κάθε περίπτωση πάντως η κ. Τσιντικίδου έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί νομικά τον εαυτό της.

Όχι όμως και να… διαρρηγνύει δημόσια τα ιμάτιά της για την “αλητεία του διαδικτύου”.

Το όνομά της δεν το ανακάλυψαν στο μυαλό τους οι  “αλήτες” μπλόγκερς.

Στη σελίδα 2 του διαβιβαστικού της Ασφάλειας αναφέρεται κατά λέξη: «Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 21/9/2010 έως 17/12/2010 στην περιοχή Αττικής όπως προέκυψε από άρση απορρήτου τ/φ επικοινωνίας των υπ’αριθμ. – 6984149*** (Κ*** Σ***), 6984147*** (Γ*** Γ***), 6940731*** (S*** J***), 6989727*** ( K*** T***), τηλεφωνικών συνδέσεων, διαταχθείσα με τις υπ’ αριθμ. Β111α/10 και  Β138α/10 διατάξεις των Εισαγγελέων Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ορνεράκη Νικολάου και Καλούδη Γεωργίου αντιστοίχως, που κυρώθηκαν με τα υπ’ αριθμ. 2680/2010 και 3234/1020 Βουλεύματα Συμβουλίου Πλημ-κων Αθηνών», οι συλληφθέντες κατηγορούμενοι, «επώλησαν κατ’ επανάληψη διάφορες ποσότητες ναρκωτικών (κοκκαΐνης, κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και XTC) προς ιδία χρήση ή και περαιτέρω διακίνηση στα παρακάτω πρόσωπα…».

Ακολουθούν - στο επίσημο έγγραφο της Ασφάλειας Αττικής- τα ονόματα, οι διευθύνσεις και οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων που είχε θέσει σε παρακολούθηση η ΕΥΠ.

Στη σελίδα 3 και με αρίθμηση 46 αναγράφεται το όνομα, η διεύθυνση, αλλά και ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου που επικοινωνούσε με τα κινητά τηλέφωνα τω συλληφθέντων εμπόρων και ο οποίος φέρεται να ανήκει στη Μαρίνα Τσιντικίδου!

Αν, λοιπόν, η Μαρίνα Τσιντικίδου θεωρεί πως κάποιοι τη συκοφάντησαν εμπλέκοντας το όνομά της σε ένα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών καλό θα ήταν να αναζητήσει αλλού τους  “υπεύθυνους”.

Όχι, πάντως, στους “αλήτες” του διαδικτύου…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-12-2010 από directNEWS


Τελευταίες Ειδήσεις