Logo

Συμβουλές από τον γυμναστή των διασήμων για τη σιλουέτα μας και στις γιορτές



 
 

borges_27-12-2010Κατά τη διάρκεια των εορτών είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από τα νόστιμα εδέσματα και τα γλυκά και να το παρακάνουμε. Πριν πέσουμε όμως με τα μούτρα στο δεύτερο κομμάτι πίτας, ο γυμναστής των διασήμων, Marco Borges, ελπίζει να ακολουθήσουμε τις συμβουλές του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Borges ευθύνεται για μερικά από τα πιο καλοσχηματισμένα κορμιά των μεγαλύτερων αστέρων του Χόλυγουντ, συμπεριλαμβανομένης της Beyonce, της Shakira και της Gwen Stefani.

 

 

Ας δούμε λοιπόν, τις συμβουλές που μας δίνει για να μην παρασυρθούμε και να διατηρήσουμε τη σιλουέτα μας κατά τη διάρκεια των εορτών:

  • Κανονίστε εκ των προτέρων! Αν ξέρετε ότι θα πάτε σε ένα πάρτι με μεγάλη ποσότητα φαγητών και ποτών, φροντίστε να μην πάτε με άδειο στομάχι, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος επιλογές στα φαγητά αν πεινάτε. Αντίθετα, τσιμπήστε κάποιο σνακ που να περιέχει καλά λιπαρά από πριν - όπως για παράδειγμα, μία χούφτα φιστίκια - τα οποία βοηθάνε να νιώθουμε χορτασμένοι με πολύ λιγότερη ποσότητα φαγητού.
  • Πηγαίνετε στο γυμναστήριο νωρίς! Κατά τη διάρκεια των εορτών, είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα. Αν όμως, προλάβετε να πάτε στο γυμναστήριο πριν σας πάρουν τηλέφωνο και σας καλέσουν σε πάρτι πάλι το βράδυ, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να χάσετε τη γυμναστική σας.
  • Μην κάνετε δίαιτα. Αντίθετα, ζήστε! Αν επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι κάνετε δίαιτα αντί για το ότι ζείτε υγιεινά, θα νιώσετε κουρασμένοι και είναι πολύ πιθανό να ενδώσετε κρυφά σε μερικές λιχουδιές. Αντίθετα, αν επικεντρωθείτε στο γεγονός ότι τρέφεστε - άρα ζείτε - υγιεινά, θα σας δώσει τη δύναμη να περάσετε αναίμακτα τον διατροφικό γολγοθά των εορτών.
  • Να ξέρετε το νούμερό σας! Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος του χρόνου κατά την οποία τα κιλά συσσωρεύονται, χωρίς να το πάρουμε είδηση. Γι’ αυτό τον λόγο, φροντίστε να ζυγίζεστε κάθε δεύτερη μέρα, προκειμένου να προλάβετε το κακό στην αρχή του.

Βγείτε έξω! Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις είναι πολύ ωραίες, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι μόνιμα συνδεδεμένες με το φαγητό. Είτε πρόκειται για έναν περίπατο μετά το βραδινό, είτε για μία παρτίδα μπόουλινγκ, παρακινήστε τους αγαπημένους σας να δραστηριοποιηθούν μαζί σας. Στο τέλος, θα έχουν κι έναν λόγο να σας ευχαριστούν.                                

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις