Logo

Μέθοδοι... Γκεστάπο στον ΟΤΕ !



 
 

ote_27-12-2010Δεκάδες απολύσεις και “βίαιες” περικοπές στους μισθούς θα είναι ο... πρωτοχρονιάτικος "μποναμάς” της Deutsche Telecom προς τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ!

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε – σε συνέντευξή του στη γερμανική έκδοση των Financial Times – το μέλος του Δ.Σ του ομίλου Γκίντο Κέρκχοφ «στο πεδίο της σταθερής τηλεφωνίας υπάρχουν ακόμη πολλά διαρθρωτικά ζητήματα που θα πρέπει να επιλυθούν».

Αναφορά στο θέμα έκανε και η ιστοσελίδα της Deutshe Welle αναφέροντας ότι  ο Κέρκχοφ που είναι ο υπεύθυνος του ΔΣ για την συμμετοχή της Deutsche Telekom σε ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, τόνισε ότι στόχος της αναδιάρθρωσης του ΟΤΕ είναι η μείωση των απολαβών των εργαζομένων και αλλαγές στο προσωπικό.

«Το κόστος προσωπικού αποτελεί συνολικά το 37% του τζίρου του ΟΤΕ, ενώ το αντίστοιχο κόστος για την Deutsche Telekom κινείται στο 20%», είπε ο κ. Κέρκχοφ, προσθέτοντας ότι ο γερμανικός όμιλος ήδη συζητά για το ζήτημα αυτό με την κυβέρνηση και τα συνδικάτα.

Εξάλλου  συνδικαλιστές της ΟΜΕ – ΟΤΕ που ρωτήθηκαν για το θέμα υποστήριξαν ότι η νέα επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία αναμένεται να υπογραφεί στα μέσα Ιανουαρίου, προβλέπει πάγωμα μισθών και μείωση έως και 50% σε επιδόματα και υπερωρίες ενώ δεν έχει τεθεί θέμα απολύσεων.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις