Logo

Εκδίδονται στην Ελλάδα οι δολοφόνοι του Δ. Ζουγανέλη



 
 

zouganeli_29-12-2010Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η διαδικασία έκδοσης στη χώρα μας της νεαρής Πολωνής χορεύτριας, που φέρεται ως εμπλεκόμενη στη δολοφονία του επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη στη Μύκονο.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι Πολωνικές αρχές μέσα στα προσεχή εικοσιτετράωρα αναμένεται να έχουν εκδώσει στην Ελλάδα τόσο την 28χρονη χορεύτρια όσο και τον ομοεθνή φίλο της, ο οποίος, επίσης φέρεται να εμπλέκεται στο έγκλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 6 Οκτωβρίου 2010 το πτώμα του Δημήτρη Ζουγανέλη είχε βρεθεί μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού του στη Μύκονο από την οικιακή βοηθό. Ο 67χρονος άνδρας είχε δεχθεί θανάσιμο χτύπημα στο κεφάλι.

 Από την έρευνα των διωκτικών αρχών προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονικής ενέργειας είχαν πάρει μαζί τους το χρηματοκιβώτιο του θύματος, το οποίο  περιείχε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, καθώς και τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν εγκατεστημένες στη βίλα του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί στράφηκαν στα γειτονικά σπίτια και εξέτασαν προσεκτικά τα πλάνα από τις δικές τους κάμερες ασφαλείας, στις οποίες φάνηκε καθαρά ότι λίγο πριν τη δολοφονία μπήκε στη βίλα του Δημήτρη Ζουγανέλη η 28χρονη Πολωνή, η οποία διατηρούσε σχέσεις με τον 67χρονο επιχειρηματία. 

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις στην αποτρόπαιη πράξη συμμετείχαν η 28χρονη και δύο ομοεθνείς της, οι οποίοι ήλθαν στη χώρα μας ακριβώς για την εκτέλεση αυτού του εγκλήματος. Οι φερόμενοι ως δράστες διαπιστώθηκε ότι κατάφεραν να διαφύγουν στην Πολωνία κι έτσι η Ελλάδα ξεκίνησε τις διαδικασίες έκδοσής τους προκειμένου να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε στη χώρα μας ο ένας εκ των δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία. Ο κατηγορούμενος Πολωνός, μάλιστα, έχει ήδη προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας Σύρου και σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ενέπλεξε στο έγκλημα και τέταρτο άτομο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2010 από directNEWS.gr

.






Τελευταίες Ειδήσεις