Logo

Ο ''Επαναστατικός Αγώνας'' διαφωνεί



 
 

lamprosfountas_29-12-2010Τα προφυλακισμένα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, διαφωνούν με την αποστολή  - από την ιταλική οργάνωση "Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) Επαναστατικός Πυρήνας Λάμπρος Φούντας" - των δεμάτων - βομβών που στάλθηκαν στις πρεσβείες της Χιλής και της Ελβετίας, στη Ρώμη, και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, οι Πόλα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης και Κώστας Γουρνάς με επιστολή τους, μέσα από τις φυλακές που στάλθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia δηλώνουν τα εξής:

«Ως Επαναστατικός Αγώνας επιλέγαμε πάντα την πραγματοποίηση ενεργειών που ήταν πολιτικά στοχευμένες. Στοχεύανε το καθεστώς, τους θεσμούς και αυτούς που το εκπροσωπούν και το προστατεύουν.

Τις οργανώναμε με τρόπο, ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί ανθρώπων που δεν συγκαταλέγονται στους πολιτικούς μας στόχους και δεν θα πραγματοποιούσαμε ποτέ ενέργειες που θα είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό π.χ. ενός τυχαίου υπαλλήλου πρεσβείας, όπως έγινε στις προαναφερόμενες επιθέσεις, με τα δέματα – βόμβες.

Το παραπάνω πλαίσιο ήταν ανέκαθεν βασική αρχή της δράσης όλων μας και φυσικά και του νεκρού συντρόφου – μέλους της οργάνωσης Λάμπρου Φούντα.

Γι’ αυτό το λόγο ζητάμε να μη γίνονται ενέργειες τέτοιου είδους στο όνομα του συντρόφου μας».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις