Logo

Επιχειρούν να ματαιώσουν εκπομπή για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον



 
 

michael_autopsy_30-12-2010Οι εκτελεστές της διαθήκης του Μάικλ Τζάκσον, ζήτησαν την Τετάρτη από τηλεοπτικό δίκτυο να ακυρώσει ένα πρόγραμμα, κατά το οποίο θα γινόταν αναπαράσταση της αυτοψίας του τραγουδιστή, χαρακτηρίζοντάς το “συγκλονιστικά κακόγουστο”.

«Η απόφασή σας να προγραμματίσετε  αυτή την εκπομπή, είναι σοκαριστικά κακόγουστη, χωρία καμία ευαισθησία προς την οικογένεια του Μάικλ και φαίνεται ότι πηγάζει αποκλειστικά από την τυφλή σας επιθυμία να εκμεταλλευτείτε τον θάνατό του», έγραψαν οι συν-εκτελεστές της διαθήκης του θρύλου της ποπ, Τζον Μπράνκα και Τζον Μακ Κλέιν, σε επιστολή τους προς την εταιρεία Discovery Communications.

«Εκ μέρους της οικογένειας του Μάικλ, των θαυμαστών του, της κοινής λογικής και της αξιοπρέπειας, σας καλούμε να το ξανασκεφτείτε και να ακυρώσετε αυτή την εκπομπή», προσέθεσαν.

Η συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή, με τίτλο “Η αυτοψία του Μάικλ Τζάκσον: Τι σκότωσε πραγματικά τον Μάικλ”, είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στην Ευρώπη τον Ιανουάριο.

Μια διαφήμιση για την εν λόγω εκπομπή, δείχνει ένα σώμα σκεπασμένο με ένα σεντόνι, ενώ το χέρι που εξέχει, φοράει τα γάντι – σήμα κατατεθέν που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Thriller”.

«Η εταιρεία Discovery Communications, προφανώς τη θεωρεί έξυπνη και δημιουργική διαφήμιση για το πρόγραμμά της. Στην πραγματικότητα όμως, η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι απαξιωτική, αρρωστημένη και χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας», έγραψαν οι Μπράνκα και Μακ Κλέιν.

Ο εκπρόσωπος της Discovery Communications αρνήθηκε να σχολιάσει την συγκεκριμένη επιστολή, η οποία συνοδεύεται από μία αίτηση στο διαδίκτυο που διοργανώθηκε από τους οπαδούς του Μάικλ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε τον Ιούνιο του 2009 σε ηλικία 50 ετών, από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων και το ισχυρό αναισθητικό προποφόλη. Ο γιατρός του την εποχή εκείνη, Δρ. Κόνραντ Μάρρεϊ, δήλωσε αθώος στην κατηγορία της ακούσιας ανθρωποκτονίας, αφού παραδέχτηκε ότι χορήγησε προποφόλη στον Τζάκσον ως ενισχυτικό ύπνου.

Η προκαταρκτική ακρόαση για να διαπιστωθεί κατά πόσον υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την επίσημη δίκη, έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Λος Άντζελες στις 4 Ιανουαρίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις