Logo

Πρωτοχρονιάτικος ''μποναμάς''- βόμβα σε Πάριο και Γονίδη !



 
 

fever_31-12-2010Πρωτοχρονιάτικο “δώρο” – βόμβα έκανε η μαφία της νύχτας στο Γιάννη Πάριο και στο Σταμάτη Γονίδη !

Στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής εξεράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο κέντρο διασκέδασης “Fever”, στη συμβολή της Λ. Συγγρού με την οδό Λαγουμιτζή, όπου τραγουδούν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά του κτιρίου και από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ υπήρξαν φθορές και σε τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το μαγαζί.

Στο σημείο της έκρηξης δημιουργήθηκε κρατήρας 1 μέτρου ενώ πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ που έσπευσαν στο “Fever” εκτιμούν ότι η εκρηκτική ύλη ήταν δυναμίτιδα.

Την ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη το κέντρο ήταν κλειστό, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Το “Fever” ανήκει στον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου. Ο τελευταίος  είναι και ενοικιαστής, του κέντρου διασκέδασης “Θέα” επί της Λ . Ποσειδώνος στον Άλιμο. (Ιδιοκτήτης είναι ο Στήβ Κακέτσης).

Σε αποθήκη του κέντρου “Θέα” στις 2 Δεκεμβρίου είχε εκραγεί επίσης βόμβα  προξενώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Τότε είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ 22χρονος Αλβανός εναντίον του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Όμως, αμέσως μετά την απολογία του σε τακτικό ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος αφού τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ σε βάρος του, θεωρήθηκαν πενιχρά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-12-2010 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις