Logo

Βέρνον Γουίνφρι: «Έμαθα τα νέα μαζί με το κοινό της Όπρα»



 
 

oprvrnnwnfr_26-1-2011Ο πατέρας της Όπρα Γουίνφρι αποκάλυψε ότι έμαθε τα νέα ότι η κόρη του έχει μία ετεροθαλή αδελφή, μέσω της εκπομπής της, μαζί με όλο το υπόλοιπο κοινό της γνωστής παρουσιάστριας.

«Κάθε οικογένεια έχει κάποια μυστικά», δήλωσε ο Βέρνον Γουίνφρι. «Κάποια θα βγουν προς τα έξω και κάποια άλλα όχι. Δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται κανείς».

Η πρώην σύντροφος του Βέρνον, Βερνίτα Λι, γέννησε την κόρη τους Πατρίσια το 1963 και έδωσε αμέσως το μωρό για υιοθεσία, προκειμένου να μπορεί να εργαστεί και πάλι.

Η Όπρα, που τότε ήταν 8 ετών, εκείνη την περίοδο έμενε με τον πατέρα της στο Τεννεσί και κανείς απ’ τους δύο δεν γνώριζε τίποτε απολύτως για τη γέννηση του μωρού.

Ο Βέρνον είπε στο περιοδικό “Radar” ότι χάρηκε πολύ με τα νέα. «Είμαι χαρούμενος για την Όπρα, που ανακάλυψε ότι έχει μία ετεροθαλή αδελφή και θα ήθελα πολύ να την γνωρίσω κι εγώ. Σκοπεύω να πάρω την Όπρα τηλέφωνο αργότερα και να συζητήσουμε για τα ευχάριστα νέα», δήλωσε ο πατέρας της παρουσιάστριας.

Ο Βέρνον είπε επίσης, ότι η πρώην σύντροφός του δεν θα πρέπει να νιώθει ντροπή μετά από αυτήν την αποκάλυψη: «Δεν την κατηγορώ που έδωσε την Πατρίσια για υιοθεσία, επειδή ξέρω ότι το έκανε από αγάπη και ότι απλά ήθελε μία καλύτερη ζωή για την κόρη της».

Η Πατρίσια είναι η μόνη εν ζωή από τα αδέλφια της παρουσιάστριας, καθώς ο ετεροθαλής αδελφός της, Τζέφρυ, πέθανε από AIDS to 1989 και η ετεροθαλής αδελφή της, Πατ, πέθανε το 2003, μετά από χρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σήμερα, η Όπρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της καλής της φίλης, Γκέιλ Κινγκ, όπου και μίλησε σχετικά με τη σχέση της με την Πατρίσια. «Το πάμε αργά. Προσπαθούμε να χτίσουμε τη σχέση μας με μία συζήτηση, μία εμπειρία τη φορά», είπε η παρουσιάστρια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2011 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Η "χαμένη" αδελφή της Όπρα



Τελευταίες Ειδήσεις