Logo

Στο παραπέντε γλίτωσε τα χειρότερα...



 
 

simi_26-1-2011Την Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να ευχαριστεί από σήμερα - εκτός από τους Αμερικανούς τους οποίους φανταζόμαστε ότι θα τους ευχαριστεί πάντα - ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, για την έγκαιρη διάσωσή του από τις άγριες διαθέσεις 50 νεαρών.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη νωρίς το απόγευμα,  ο κ. Σημίτης περπατούσε, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό φρουρό του, στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα στο δρόμο του βρέθηκε ομάδα νεαρών – οι αστυνομικοί μιλούν για περίπου 50 άτομα – που κολλούσε αφίσες συμπαράστασης στην 28χρονη Γερμανίδα Φαίη Μαρί Μέγερ η οποία είχε συλληφθεί πρόσφατα ως ύποπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η πρώτη αντίδραση των νεαρών, μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο άνθρωπος που περνούσε από δίπλα τους ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, ήταν η λεκτική επίθεση.

Συγκεκριμένα, άρχισαν να εκτοξεύουν σε βάρος του κάθε είδους βρισιά, ενώ σύντομα προχώρησαν και σε έργω εξύβριση, καθώς αρκετοί εξ αυτών  τον έφτυναν κιόλας .

Η εξέλιξη του περιστατικού φάνταζε ιδιαίτερα δυσάρεστη για τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς οι 50 νεαροί – χαρακτηρίζονται αναρχικοί από αστυνομικές πηγές – κινήθηκαν οργισμένοι εναντίον του, προφανώς αποφασισμένοι να προχωρήσουν και σε χειροδικία.

Ευτυχώς για τον κ. Σημίτη έφθασε πολύ γρήγορα στο σημείο ομάδα αστυνομικών που τον έσωσε από τα… νύχια των νεαρών, φυγαδεύοντας τον σε κοντινή πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις