Logo

Βοιωτία: «Κυνηγός» χαλκού βρέθηκε νεκρός και ακρωτηριασμένος



 
 

δυστύχημα, με θύμα έναν νεαρό «κυνηγό» χαλκού,  σημειώθηκε σε υποσταθμό της Δ.Ε.Η. στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο Κάστρο Βοιωτίας,.

Τη σορό του άνδρα ασιατικής καταγωγής και ηλικίας 25 ετών έως 30 ετών, εντόπισαν λίγο πριν τις 07:00 το πρωί της Δευτέρας αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ της Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί είδαν ότι το άψυχο σώμα ήταν ακρωτηριασμένο από τον ώμο, ενώ υπήρχε και μία μεγάλη τρύπα στην δεξιά κνήμη. Λόγω αυτών των ευρημάτων αρχικά υπέθεσαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Στην συνέχεια, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για δυστύχημα, λόγω του σημείου στο οποίο βρέθηκε ο νεκρός σε συνδυασμό με τα πολλαπλά εγκαύματα σε όλο το σώμα του.

Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που αναμένεται να πραγματοποιήσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αθήνας.

Ωστόσο, όπως εκτιμάται ο άνδρας πιθανότατα μαζί με συνεργούς του είχε πάει στον υποσταθμό της Δ.Ε.Η. για να κλέψουν τον χαλκό. Στα πλαίσια της προσπάθειας ο άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία και σκοτώθηκε ακαριαία, καθώς η ηλεκτρική εκκένωση που δέχθηκε ήταν ισχυρότατη και έφθασε τα 20.000 Βόλτ.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια Λιβαδειάς, η οποία αναζητά τους συνεργούς του άτυχου νεαρού, που προφανώς πανικοβλήθηκαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν τον είδαν να πέφτει νεκρός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας έχουν εξαρθρωθεί επανειλημμένα οργανωμένες σπείρες Ελλήνων και αλλοδαπών -κυρίως Πακιστανών- που λυμαίνονται τους υποσταθμούς και τους μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η..
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις