Logo

Δεκάδες επιβάτες τραυματίστηκαν σε πτήση τρόμου [βίντεο+φωτο]



 
 

Επιβάτες σε μία πτήση των Εμιράτων βίωασαν τον τρόμο στον αέρα, όταν "χτυπήθηκαν" από ισχυρές αναταράξεις τρεις ώρες πριν την προσγείωση.

Η πτήση από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στο Ντουμπάι θα μείνει αξέχαστη σε πλήρωμα και επιβάτες του αεροσκάφους, το οποίο θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο .

Σπασμένα μπουκάλια, τρόλεϊ αναποδογυρισμένα, μια πεσμένη ταμπέλα εξόδου κινδύνου και διάφορα άλλα αντικείμενα που έπεσαν στο πάτωμα, καταδεικνύουν την ένταση των αναταράξεων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, κάποια από τα μέλη του πληρώματος και αρκετοί από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Χαρακτηριστικά, τα πόδια  μιας γυναίκας γέμισαν μελανιές, καθώς οι αναταράξεις την «πέταξαν» από τη θέση της.
Μια μητέρα που ταξίδευε με αυτήν την πτήση, τη χαρακτήρισε «εφιαλτική», συμπληρώνοντας πως η κόρη της έκανε εμετό όταν σημειώθηκαν οι αναταράξεις.

«Ήμασταν αρκετά τυχεροί που βρισκόμασταν στην πρώτη θέση. Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να συνέβαινε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μία αεροσυνοδός, συμπλήρωσε πως και πολλοί άλλοι επιβάτες έκαναν εμετό εξαιτίας των αναταράξεων.

Δεν είναι πρώτη φορά που επιβάτες πτήσης τραυματίζονται κατά τη διάρκεια αναταράξεων. Πριν από λίγες ημέρες, 35 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση από το Τορόντο στο Σίδνεϊ. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις