Logo

Γνωρίστηκαν μέσω Instagram και την σκότωσε - Ο 21χρονος δημοσίευσε φωτογραφίες με το άψυχο κορμί της 17χρονης [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένας 21χρονος από τη Νέα Υόρκη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος δίπλα στο άψυχο κορμί μιας 17χρονης. Οι αρχές πιστεύουν ότι η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 21χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσω του Instagram.

Ο 21χρονος μάλιστα πόσταρε φωτογραφίες του σώματος της 17χρονης στη δημοφιλή εφαρμογή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η Bianca Devins ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι του instagram όπως αναφέρει το CNN.

Η οικογένεια της 17χρονης τόνισε σε ανακοίνωσή της στο Fox News: “Η Βianca, ήταν μόλις 17. Ήταν μια ταλαντούχα καλλιτέχνις, υπέροχη κορίτσι και την πήραν από εμάς πολύ νωρίς. Θα μας βλέπει από εκεί ψηλά, στον παράδεισο"

Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση ως δολοφονία και απόπειρα αυτοκτονίας.

Η αστυνομία της Utica αναφέρει: "Τα δύο αυτά άτομα γνωρίστηκαν μέσω του κοινωνικού δικτύου Instagram πριν από δύο μήνες. Χρησιμοποίησαν την εφαρμογή ως κύριο μέσο επικοινωνίας και η σχέση τους εξελίχθηκε σε ρομαντική. Περνούσαν χρόνο μαζί και είχαν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου".

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο άνδρας δημοσίευσε φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της κοπέλας στο instagram, μια εκ των οποίων κυκλοφόρησε ευρέως.

“Οι σκέψεις μας είναι με αυτούς που επηρεάστηκαν από αυτό το τραγικό περιστατικό. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτό το υλικό από τις πλατφόρμες μας" δήλωσε η εκπρόσωπος του Instagram, Stephanie Otway στο Fox News.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2019 από directNEWS.gr πηγή:enikos.gr


Τελευταίες Ειδήσεις