Logo

Θεσσαλονίκη: Στη ΜΕΘ η 53χρονη που χτυπήθηκε με τσεκούρι από το σύζυγό της



 
 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 53χρονη υπήκοος Μολδαβίας, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι ύστερα από επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκε από τον συνομήλικο σύζυγό της, σε πολυσύχναστο δρόμο στους Αμπελόκηπους.

Η γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και είχε μεγάλη αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» το χειρουργείο εξελίχθηκε ομαλά και η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποσωληνωθεί.

Ο φερόμενος ως δράστης του αιματηρού επεισοδίου, αφού τραυμάτισε τη σύζυγό του με το τσεκούρι, αποπειράθηκε να διαφύγει με αυτοκίνητο, αλλά εντοπίστηκε από εν αποστρατεία αστυνομικό με τη βοήθεια τριών πολιτών και ακινητοποιήθηκε, ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και της ενδοοικογενειακής βίας. Ο 53χρονος θα οδηγηθεί στο αρμόδιο εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2019 από directNEWS.gr πηγή:ΑΜΠΕ


Τελευταίες Ειδήσεις