Logo

Θήβα: Παρανάλωμα του πυρός τεράστια αποθήκη επιχείρησης [βίντεο]



 
 

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 06:45 της Κυριακής στον  προαύλιο χώρο επιχείρησης που βρίσκεται στο 3ο χλμ Θήβας - Μουρικίου, κοντά στις αποθήκες του "Jumbo".

Όπως αναφέρει το  lamiareport.gr,  στο πρώην εργοστάσιο που τώρα λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος προϊόντων υπήρχε μια τεράστια αποθήκη και ένας προαύλιος χώρος 1.400τμ,  γεμάτος παλέτες.

Όπως υποστηρίζουν μάρτυρες, οι  παλέτες άρπαξαν φωτιά και μέσα σε λίγη ώρα όλος ο χώρος έγινε παρανάλωμα του πυρός. 

Η φωτιά έθεσε σε κατάσταση συναγερμού την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θήβας και στο σημείο έσπευσαν  7 οχήματα  με 15 πυροσβέστες, με επικεφαλής τον Διοικητή της Π.Υ. Θηβών Αντιπύραρχο, Γιώργο Οικονόμου.

Οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με πρώτο μέλημα να σώσουν το σπίτι που ήταν ακριβώς δίπλα, ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ καθώς και άλλες γειτονικές επιχειρήσεις.

Οι πυροσβέστες, περίπου, δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά η οποία ευτυχώς περιορίστηκε εντός του χώρου της επιχείρησης και δεν εξαπλώθηκε.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η  κυκλοφορία στο δρόμο Θήβας - Μουρικίου διακόπηκε.

Ο καπνός από τη φωτιά απλώθηκε σαν σύννεφο το πρωί της Κυριακής πάνω από την πόλη της Θήβας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έφτασε μέχρι τα Βίλια και άλλες περιοχές της Αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-8-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις