Logo

Εστιάτορας “κόλλησε” πάνω στο παρμπρίζ αυτοκινήτου τουριστών που δεν πλήρωσαν τον λογαριασμό [βίντεο]



 
 

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο, νότια της Χειμάρρας στην Αλβανία, σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου Ισπανών τουριστών, οι οποίοι αποχώρησαν από κατάστημά του χωρίς να πληρώσουν τον λογαριασμό,  σε ένδειξη δυσαρέσκειας για την εξυπηρέτηση και τις τιμές του.

Η υπόθεση διερευνάται από τις τοπικές αρχές, ενώ όπως μεταδίδει το Tirana Post, ο 51χρονος εστιάτορας, τελικά, συνελήφθη, αφού προηγουμένως έμεινε για αρκετά λεπτά κρεμασμένος στο παρμπρίζ το οποίο και έσπασε με γροθιές.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ακούγονται ο οδηγός να λέει στον  συνοδηγό του να συνεχίσει να καταγράφει τα όσα συμβαίνουν. Επίσης ακούγονται και αρκετές βρισιές από τους επιβάτες του αυτοκινήτου προς τον εστιάτορα που έχει κρεμαστεί και σπάει το παρμπρίζ του οχήματος.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τους σταματήσω, αλλά έβαλαν μπροστά το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να πέσουν επάνω μου. Τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν. Όταν σταμάτησαν, πήγα στην αστυνομία»,  ισχυρίστηκε,  μεταξύ άλλων ο Αλβανός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ο δήμαρχος Χειμάρρας, Ρόμπερτ Γκόρο, δήλωσε ότι «οι τουρίστες είχαν παραγγείλει φαγητό για 7 άτομα, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν τη γνώμη τους βλέποντας το μέγεθος του ψαριού να είναι μεγάλο και είπαν να παραγγείλουν για 5 άτομα. Αυτό ενόχλησε τον επιχειρηματία, ο οποίος πήγε στο τραπέζι και τους απείλησε. Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στο αυτοκίνητο και άρχισε να χτυπά το παρμπρίζ του οχήματος».

Από τη δική τους πλευρά, οι τουρίστες υποστηρίζουν ότι τους χρέωσε με υπερβολικές ποσότητες ψαριών και ότι οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ υψηλές, γι΄ αυτό αρνήθηκαν να πληρώσουν το «εξωφρενικό ποσό», όπως ανέφεραν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-8-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις