Logo

Αυτοκτονία φρουρού στις φυλακές Κορυδαλλού



 
 

Αυτοκτόνησε το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας που υπηρετεί στην εξωτερική φρουρά  των φυλακών Κορυδαλλού.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 50χρονο, ο οποίος βρισκόταν σε άδεια.αλλά το πρωί εμφανίστηκε μέσα στη Γραμματεία της Φρουράς, όπου και αυτοπυροβολήθηκε .

Σημειώνεται, ότι στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της αστυνομίας για τη διενέργεια έρευνας. 

Γύρισα για να κάνω μια δουλειά....

Ο 50χρονος υπάλληλος, που έχαιρε εκτιμήσεως μεταξύ των συναδέλφων του, ασκούσε τα καθήκοντά του στη γραμματεία της υπηρεσίας, καθώς ήταν εξαιρετικά ικανός με τα οικονομικά.

Επιστρέφοντας από την άδεια στο γραφείο του, είπε στους συναδέλφους του ότι γύρισε για να κάνει μία δουλειά. Γύρω στις 09:00 το πρωί μπήκε στο γραφείο του, δίπλα στη γραμματεία. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Οι συνάδελφοί του που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, τον βρήκαν αιμόφυρτο.

Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών 

Ο 50χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά. Επρόκειτο για άνθρωπο της εκκλησίας, εξαιρετικά αγαπητό στον κοινωνικό του περίγυρο και κοινωνικά δραστήριο, που ασχολούνταν με τους παραδοσιακούς χορούς.  

Άνθρωπος που τον γνώριζε καλά είπε: «Αν δεν το έβλεπα δε θα το πίστευα». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως αν υπήρχε κίνδυνος να αυτοκτονήσουν 10 άτομα θα έβαζε τον συγκεκριμένο δέκατο στη σειρά. 

Μέσα στο γραφείο του αυτόχειρα δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησα σε αυτή την πράξη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-8-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις