Logo

Σοκ! Μαθητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying [βίντεο]



 
 

Ένας 16χρονος μαθητής αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω bullying από συμμαθητή του σε σχολείο στην Πάτρα.

Ο μαθητής της Α τάξης του Λυκείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητή του αλλά και διαδικτυακής διαπόμπευσης μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Μη αντέχοντας το διασυρμό του, το παιδί κλείστηκε στο δωμάτιο του επί τρεις ημέρες, μη θέλοντας να δει κανέναν.

Το παιδί ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και κοίταζε το κενό. Όμως για καλή του τύχη, το σκυλί της οικογένειας γαύγισε. Η μητέρα του που ήταν στο σπίτι κατάλαβε ότι κάτι είχε συμβεί. Ανέβηκε στην ταράτσα και βρήκε τον 16χρονο γιο της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το παιδί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Κυριακής, μη αντέχοντας να αντικρύσει τους συμμαθητές του στο σχολείο το επόμενο πρωινό μετά τη δημόσια διαπόμπευση του.

Οι γονείς του μαθητή υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία της Πάτρας όπου κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό τους παιδιού τους από συμμαθητή του και την διαδικτυακή διαπόμπευση του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Σε δηλώσεις της εξερχόμενη από την Ασφάλεια Πατρών η μητέρα του 16χρονου δήλωσε:
“Είδα ότι απομονώθηκε... Eίχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου τρεις ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χθες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: ‘Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά’... Στη συνέχεια μου λέει: ‘Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις”.
“Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο Ιnstagram”, συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η διεύθυνση του λυκείου. Αναμένεται να συνεδριάσει το σχολικό συμβούλιο για να αποφασίσει τις δικές του ενέργειες για την υπόθεση.

Από την πλευρά τους οι γονείς του 16χρονου, προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το περιστατικό bullying με ειδικό παιδοψυχολόγο.

Ακούστε τις δηλώσεις των γονιών του παιδιού στο lepantortv

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις