Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Diamond Princess"


 

Ένας 78χρονος Αυστραλός, πρώην επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess, το οποίο παραμένει σε καραντίνα στα ανοικτά της Ιαπωνίας, έγινε το πρώτο θύμα του κοροναϊού στην Αυστραλία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.



 

Αρνητικά ήταν τα δείγματα των εξετάσεων για κοροναϊό των δύο Ελλήνων που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess κι επαναπατρίστηκαν σήμερα, Σάββατο, από την Ιαπωνία.




 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει πιθανότατα η επιχείρηση επαναπατρισμού δύο Ελλήνων, που βρίσκονται στο  κρουαζεριόπλοιο Diamond Princess, το οποίο, λόγω του νέου κοροναϊού COVID-19, βρίσκεται  σε καραντίνα στην Ιαπωνία. 


 

Στους 20 ανήλθαν την Κυριακή, από 12 που ήταν το Σάββατο, οι νεκροί από τον νέο κορωναϊό στην Ολλανδία, όπου μέσα σε ένα 24ωρο έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι.



 

Σε "υψηλό" από «μέτριο» αναβαθμίστηκε το επίπεδο του κινδύνου από τον κοροναϊό COVID-19 για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.


 

Στους 43 ανέρχονται οι νεκροί από την επιδημία του Covid-19 στο Ιράν, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό των υγειονομικών αρχών της χώρας, ενώ οι ασθενείς έχουν φτάσει τους 593.