Logo

Αστυνομικά



 

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 49 προσαγωγές που έγιναν κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στη Σχολή Θετική Επιστημών του ΑΠΘ χθες το απόγευμα μετά από καταγγελία για πρόκληση φθορών έξω από την υπό ανέγερση βιβλιοθήκη, στην πρώην κατάληψη του Βιολογικού.


 

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/3) σε κτίριο της φοιτητικής εστίας στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου για τους εμπρησμούς οχημάτων που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή. Το κτίριο βρίσκεται κοντά ...


 

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής κατηγορούμενοι για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, με υπηρεσιακό όχημα.


 

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.


 

Συνελήφθη, το Σάββατο το μεσημέρι, στις φυλακές Κορυδαλλού, σωφρονιστικός υπάλληλος που αποπειράθηκε να εισάγει και να διαθέσει σε κρατούμενους ακατέργαστη κάνναβη και κινητά τηλέφωνα.


 

Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 16χρονου νεαρού που έγινε πέρυσι στις 24 Μαρτίου στα Καλύβια, όταν δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι από έναν άγνωστο άντρα, ενώ περπατούσε στην περιοχή με έναν συνομήλικό του.


 

Εξαρθρώθηκε, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας εισήγαγαν και παρήγαγαν χημικά προϊόντα για τη νόθευση καυσίμων και παράλληλα διακινούσαν νοθευμένα καύσιμα, ενώ εισήγαγαν παράνομα αιθυλική αλκοόλη για τη νόθευση ποτών.



 

Δικογραφία κακουργηματικής μορφής σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης σε βάρος ενός 68χρονου ιερέα και τριών ακόμη συνεργατών του.



 

Ένα σύντομο σημείωμα στο αυτοκίνητο του 64χρονου που σκότωσε τον άνδρα της κόρης του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στη Νίκαια, εντόπισαν οι αστυνομικοί και όλα δείχνουν πως όλα όσα έχει γράψει ο δράστης ρίχνουν φως στην τραγική αυτή υπόθεση και στα κίνητρα της δολοφονίας.


 

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης έξω από το ξενοδοχείο Hyatt, λίγο μετά τις 14:00.


 

Ο ανελέητος πόλεμος μεταξύ των Skaljari και των Kavac, δύο άγριων και αδίστακτων εγκληματικών οργανώσεων της σερβικής μαφίας, βρίσκονταν πίσω από τις εκτελέσεις άλλων μαφιόζων που είχαν διαπραχθεί στον Χαλικούνα της Κέρκυρας και στα Βλάχικα της Βάρης, έπειτα από την ταυτοποίηση των μελών που επιτεύχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο ...


 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνέλαβε 6 μέλη της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης», που κατηγορούνται για βομβιστικές επιθέσεις, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται κι άλλα τέσσερα άτομα που βρίσκονται στις φυλακές.