Logo

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πακιστανοί που εμφανίζονται ως συνεργάτες της ΕΛ.ΑΣ υποβάλουν σε βασανιστήρια ομοεθνείς τους! [φωτο]



 
 

Ομάδα “κεφαλοκυνηγών” έχουν συστήσει στελέχη Πακιστανικού συλλόγου που λειτουργεί στην Αθήνα! Κάποιοι μάλιστα “κεφαλοκυνηγοί” φέρεται να διατηρούν “ειδική σχέση” με ευαίσθητες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η παρακρατική αυτή ομάδα, σύμφωνα με έγγραφα στοιχεία και φωτογραφικά ντοκουμέντα που βρίσκονται στη διάθεση του directnews.gr, λειτουργεί τουλάχιστον από το 2011 και δρα ως εξής:

α) Εντοπίζει Πακιστανούς που εμπλέκονται σε έκνομες ενέργειες (όπως δολοφονίες και απαγωγές ομοεθνών τους) εντός της ελληνικής επικράτειας. Στη συνέχεια και χωρίς να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές, μέλη της ομάδας “συλλαμβάνουν” τους δράστες και αφού τους υποβάλουν σε βασανιστήρια (από άγριους ξυλοδαρμούς έως και τη γνωστή “φάλαγγα”) ζητούν να τους καταβάλουν χρήματα.

Όσοι από τους εμπλεκόμενους πληρώνουν το χρηματικό αντίτιμο, που τους ζητάνε οι “κεφαλοκυνηγοί,” απελευθερώνονται και επιστρέφουν στην πατρίδα τους, ενώ οι υπόλοιποι παραδίδονται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Αστυνομίας για να οδηγηθούν στην συνέχεια στη Δικαιοσύνη…

β) Μέλη της ίδιας ομάδας αποτελούν ηγετικά στελέχη μεγάλων κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών που λειτουργούν σε διάφορες περιοχές της χώρα μας. Τα συγκεκριμένα αυτά πρόσωπα αναθέτουν σε ομοεθνείς τους να τους προωθήσουν από την Ελλάδα στην Ιταλία ή να τους μεταφέρουν από την Τουρκία στη χώρα μας. Στη συνέχεια, οι εγκέφαλοι “δίνουν” στο Λιμενικό και την ΕΛ.ΑΣ κάποιους από τους διακινητές που οι ίδιοι έχουν προσλάβει και πληρώσει. Εμφανίζονται έτσι ως αρωγοί των ελληνικών κρατικών υπηρεσιών στην προσπάθεια για την πάταξη της παράνομης διακίνησης ανθρώπων, ενώ ουσιαστικά εκείνοι είναι οι εγκέφαλοι αυτών των κυκλωμάτων,αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Μάλιστα, η ανεξέλεγκτη δράση της ομάδας αυτής είναι τέτοια, ώστε αναρτούν ακόμη και στο διαδίκτυο στιγμιότυπα από τη δράση τους και τα βασανιστήρια που κάνουν σε ομοεθνείς τους εμφανίζουντάς τα να γίνονται… στα πλαίσια της συνεργασίας τους με την ΕΛ.ΑΣ!!!

Το directnews.gr έχει στη διάθεσή του στοιχεία, μαρτυρίες και έγγραφες καταθέσεις που αναδεικνύουν την επικινδυνότητα της περιβόητης ομάδας των “κεφαλοκυνηγών”.

Προς το παρόν, θα αναφερθούμε σε ένα από αυτά: Στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης έλαβαν πριν λίγο καιρό μέρος σε ένα πάρτι γενεθλίων, το οποίο κάποιος από τους συμμετέχοντες κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο. Στον εορταζόμενο – ο οποίος εμφανίζεται ως μεταφραστής στο Τμήμα Αλλοδαπών και στα Δικαστήρια - “δώρισαν” δεκάδες κολλαριστά χαρτονομίσματα των… πεντακοσίων ευρώ! Την ίδια ώρα, κάποιος από τους παρευβρισκόμενους ακούγεται να λέει: «Κλείσε το κινητό, μην μάθει η αστυνομία αυτά που κάνουμε». Επειδή θεωρούμε ότι το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, ζητάμε την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τη διεξαγωγή έρευνας κατά την οποία είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν πολλοί μάρτυρες που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

* του Στέλιου Βορίνα

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις