Logo

Σάμος: Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια της Δευτέρας



 
 

Σε νέες συλλήψεις και ταυτοποιήσεις εμπλεκομένων στα σοβαρά επεισόδια της περασμένης Δευτέρας στην πόλη και το κέντρο υποδοχής της Σάμου προχώρησε η Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψη 12 ατόμων την περασμένη Τρίτη, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άλλα δυο άτομα. Πρόκειται για 15χρονο αλλοδαπό που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και για  19χρονο αλλοδαπό που κατηγορείται για εμπρησμό.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Εξάλλου, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα 11 αλλοδαποί, ως δράστες της συμπλοκής στο ΚΥΤ Σάμου. Μάλιστα ένας από αυτούς κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

"Λουκέτο" στο Δήμο Ανατολικής Σάμου

Στο μεταξύ σήμερα ο δήμος Ανατολικής Σάμου ξεκίνησε κινητοποιήσεις, με αίτημα την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού από πρόσφυγες και μετανάστες.

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα με το κλείσιμο του Δήμου, μετά την παρέλευση των 48 ωρών που είχε δοθεί ως διορία από τους φορείς του νησιού για τη λήψη μέτρων. Αύριο,  Σάββατο έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία προς την Frontex, ενώ την Δευτέρα το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά