Logo

Συνελήφθησαν δύο τσαντάκηδες για 36 κλοπές [φωτο]



 
 

Δύο Έλληνες που είχαν γίνει φόβος και τρόμος πεζών γυναικών, αφαιρώντας τους συνολικά 36 τσάντες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Το δίδυμο των ληστών είναι στα χέρια της Αστυνομίας μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις το τελευταίο τρίμηνο που εντοπίζεται η δράση τους.

Τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς έχοντας αφαιρέσει λίγο νωρίτερα δύο τσάντες από γυναίκες στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Οι δύο ληστές που επέβαιναν μαζί σε δύο μοτοσικλέτες εναλλαξ, είχαν ρημάξει πεζές γυναίκες σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής και της Δυτικής Αττικής. Εντόπιζαν πεζές γυναίκες και στη συνέχεια τις προσέγγιζαν και τις αποσπούσαν με τη βία τις τσάντες τους.

Στις περιπτώσεις που οι γυναίκες αντιστέκονταν, τότε τις παρέσυραν τραυματίζοντάς τις παθούσες που έπεφταν τελικά στο οδόστρωμα.

Αν  η λεία τους δεν ήταν ικανοποιητική από την κλοπή της μίας τσάντας, τότς έκαναν και δεύτερη μέσα σε λίγα λεπτά.

Για να ξεφεύγουν από την Αστυνομία, κάλυπταν τα στοιχεία των πινακίδων κυκλοφορίας των μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούσαν, με αυτοκόλλητα.

Επίσης, τροποποιούσαν εξωτερικά τις μηχανές.

Από τα κλοπιμαία, κρατούσαν τα χρηματικά ποσά και τα κινητά.

Όμως δεν αρκούνταν σε αυτό. Αν έβρισκαν μέσα στις τσάντες καταγεγραμμένους τους κωδικούς Pin των τραπεζικών καρτών που είχαν βρει μέσα στις τσάντες, τότε έκαναν αναλήψεις μετρητών από ATM.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που έμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο ρέπλικα, κράνη, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης και υπόδησης, κινητά τηλέφωνα και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τριάντα έξι 36 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και ειδικότερα σε Νέα Χαλκηδόνα, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη-Λυκόβρυση, Μεταμόρφωση, Ίλιον, Άγιοι Ανάργυροι, Περιστέρι και Πετρούπολη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε τις δύο μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιούσαν οι δύο ληστές και τα ευρήματα στο σπίτι που διέμεναν

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά