Logo

Επιχείρηση-"σκούπα" της Αστυνομίας σε Ομόνοια, Ερμού, πλατεία Κοτζιά [βίντεο+φωτο]



 
 

Αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη του παράνομου πλανόδιου εμπορίου αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικοί της Ομάδας Παρεμπορίου μαζί με συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών, της Ο.Π.Κ.Ε και της Ο.Ε.Π.Τ.Α καθώς και υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, έκαναν έρευνες στις οδούς Ερμού, Μενάνδρου, Σατωβριάνδου, Κουμουνδούρου και στους δρόμους γύρω από τις πλατείες Θεάτρου και Κοτζιά.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν 30 άτομα, εκ των οποίων 12 ημεδαποί και 18 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα άτομα.

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων και δύο, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν είδη παρεμπορίου και μικροποσότητα ηρωίνης, βεβαιώθηκαν 22 παραβάσεις του ΚΟΚ, επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 200 ευρώ για παραβάσεις του νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, αφαιρέθηκαν 4 άδειες και 2 πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν με γερανό τέσσερα οχήματα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-11-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά