Logo

Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι βιαστές στη Σαλαμίνα [φωτο]



 
 

Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ανδρών που κατηγορούνται ότι βίασαν γυναίκα τον Απρίλιο του 2019, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για τον 21χρονο Ζηνόβιο Φανουργάκη και τον 27χρονο Παντελεήμονα Χατζηδημητρίου οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό μιας γυναίακς που γνώρισαν μέσω κοινού τους φίλου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την οδήγησαν σε σπίτι και τη βίασαν και οι δύο.

Η γυναίκα υπέβαλε σε βάρος τους μήνυση και σχηματίστηκε δικογραφία. Τελικά οι δύο δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν προ δεκαημέρου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 11-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων (ενήλικων ή ανήλικων) και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά