Logo

Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν σεσημασμένοι διαρρήκτες [φωτο]



 
 

Δύο σεσημασμένοι αλλοδαποί διαρρήκτες που συμμετείχαν μέσα σε μία εβδομάδα σε εννέα διαρρήξεις σπιτιών στη Μυτιλήνη, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι διαρρήκτες ηλικίας 26 και 31 ετών, συνελήφθησαν χθες, Πέμπτη, στην πρωτεύουσα της Λέσβου μετά από εκταταμένες έρευνες των αστυνομικών στην προσπάθεια τους να εντοπίσουν τους δράστες αλλεπάλληλων διαρρήξεων που είχαν σημειωθεί την τελευταία εβδομάδα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση,  οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού και βραδινές κυρίως ώρες, μπήκαν την τελευταία εβδομάδα σε οκτώ σπίτια είτε από ανασφάλιστες εισόδους, είτε παραβιάζοντας παράθυρα. Από τα σπίτια αφαίρεσαν κοσμήματα, τιμαλφή, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης και υπόδησης, αλλά και είδη άμεσης κατανάλωσης.

Επίσης, διαπιστώθηκε πως είχαν συμμετέχει και σε άλλη διάρρηξη στην ίδια περιοχή, που διαπράχθηκε πριν από περίπου ενάμισι μήνα, από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Είχε κλέψει και κινητό παιδιού!

Επιπλέον προέκυψε πως ο 26χρονος αφαίρεσε προ πενθημέρου, κινητό τηλέφωνο ανήλικου ημεδαπού.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 5.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με μήκος λάμας 7 και 14 εκατοστά και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος των δύο διαρρηκτών σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Δείτε τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά