Logo

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 93 διαρρήξεις σπιτιών - 400.000 ευρώ η λεία των διαρρηκτών [φωτο]



 
 

Συνολικά 125 διαρρήξεις σπιτιών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, είχε διαπράξει μέσα στο 2018 σπείρα ομογενών που έκανε τις κλοπές χρησιμοποιώντας αντικλείδια.

Η Αστυνομία είχε συλλάβει την οκταμελή σπείρα ομογενών διαρρηκτών από το Δεκέμβριο του 2018 για τη διάπραξη 32 κλοπών διαμερισμάτων, με την χρήση αντικλειδιών.

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε και διαπιστώθηκε πως η ίδια σπείρα είχε διαπράξει ακόμα 93 διαρρήξεις σπιτιών στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές της Θεσσαλίας.

Κατά τις διαρρήξεις είχαν αφαιρεθεί χρυσαφικά και κοσμήματα η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και χρηματικά ποσά.

Η σχηματισθείσα νέα δικογραφία σε βάρος της οκταμελούς σπείρας των ομογενών διαρρηκτών, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δείτε κάποια από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Δεκάδες αλυσίδες, δαχτυλίδια, χρυσοί σταυροί και άλλα κοσμήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 400 χιλιάδες ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά