Logo

Καστοριά: Νέα μπλόκο σε αυτοκίνητο με 14 κιλά χασίς [φωτο]



 
 

Δεύτερο κρούσμα μεταφοράς πολλών κιλών χασίς από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς, όπου συνελήφθη 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου που μετέφερε 14 κιλά κάνναβης.

Ο 26χρονος αλλοδαπός συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

Σε μπλόκο που έγινε τα ξημερώματα σε περιοχή της Καστοριάς, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του 26χρονου. Αυτός εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν ένας ταξιδιωτικός σάκος και ένα τσουβάλι που περιείχαν 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 14 κιλών και 180 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,  ένα κινητό τηλέφωνο, μια κάρτα SIM και τα χρηματικά ποσά των 200 ευρώ και 1.210 λεκ Αλβανίας.

Εναντίον του 26χρονου Αλβανού σχηματίστηκε κακουργηματική δικογραφία κα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δείτε το αυτοκίνητο και τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν μέσα στο όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος διακινητής

Υπενθυμίζεται πως πριν τρεις ημέρες, στις 14 Ιανουρίου, είχε ακινητοποιηθεί και άλλο αυτοκίνητο που μετέφερε ναρκωτικά σε περιοχή στην Καστοριά.

Τότε είχαν συλληφθεί δύο διακινητές που μετέφεραν με αυτοκίνητο 43 κιλά χασίς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά