Logo

Κόνιτσα: Σύλληψη 52χρονου με 108 κιλά χασίς [φωτο]



 
 

Συνολικά 108 κιλά χασίς παρέλαβε ένας 52χρονος από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα μετέφερε στην Κόνιτσα προκειμένου να διατεθούν στο εσωτερικό της χώρας.

Η δράση του τερματίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε χωριό του Δήμου Κόνιτσας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας είχε πάει σε περιοχή της Κόνιτσας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, απ’ όπου παρέλαβε από άλλα μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, συνολικά 107 κιλά και 700 γραμμάρια κάνναβη, την οποία έκρυψε κοντά στο σπίτι του, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της.

Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι, περιμένοντας να βρουν τους παραλήπτες της ποσότητας.

Το βράδυ της Πέμπτης πήγε στο σπίτι του 52χρονου ένας 20χρονος και παρέλαβε 66 δέματα συνολικού βάρους 70 κιλών και 200 γραμμαρίων με σκοπό τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Ξέφυγε από τους αστυνομικούς 20χρονος διακινητής 70 κιλών χασίς

Τον 20χρονο σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε μπλόκο στο Καλπάκι ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά.

Στη θέα των αστυνομικών, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός μέσα στη νύκτα στη δασική περιοχή.

Εκτός από τη συνολική ποσότητα των ναρκωτικών κατασχέθηκε το αυτοκίνητο και το κινητό του 20χρονου που διαφεύγει τη σύλληψη.

Σε βάρος του συλληφθέντα 52χρονου και του 20χρονου που διαφεύγει τη σύλληψη, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για την αποκάλυψη και άλλων εμπλεκομένων προσώπων.

Δείτε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο κοντά στο σπίτι του 52χρονου και στο αυτοκίνητο του 20χρονου που διαφεύγει τη σύλληψη

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2020 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταία Αστυνομικά