Logo

Συνελήφθη 44χρονος καταζητούμενος



 
 

Ένας 44χρονος καταζητούμενος σεσημασμένος κακοποιός που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης και σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων, συνελήφθη σήμερα, Σάββατο, στους Αγίους Θεοδώρους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) τον περικύκλωσαν σήμερα το πρωί σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Εμβόλισε περιπολικό

Ήταν η δεύτερη επιχείρηση που έστησαν οι αστυνομικοί μέσα σε ένα 24ωρο, καθώς ο καταζητούμενος είχε εντοπιστεί και χθες το μεσημέρι σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους. Όμως αντελήφθη τους αστυνομικούς, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό της Αστυνομίας.

Στην προσπάθεια τους να ακινητοποιήσουν το όχημα, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου, ο οποίος μετά τη σύλληψη του, μία ημέρα μετά, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι.

Σε βάρος του 44χρονου εκκρεμούσαν επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης 64 ετών και δύο μηνών και χρηματικής ποινής 50.000 ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και δύο εντάλματα σύλληψης ανακριτών για απατή και πλαστογραφία.

Εκτός από τον φυγόποινο, συνελήφθη, για το αδίκημα της υπόθαλψης, ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο είχε βρει καταφύγιο ο 44χρονος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-2-2020 από directNEWS.gr

Τελευταία Αστυνομικά