Logo

Σύλληψη τριών διαρρηκτών καταστημάτων σε Αχαϊα και Ηλεία



 
 

Τριμελής συμμορία που διέπραξε κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, πρατήριο υγρών καυσίμων και αρτοποιείο στην Αχαΐα και την Ηλεία, εξαρθρώθηκε σήμερα, Τρίτη, από την Αστυνομία.

Πρόκειται για δύο άνδρες 22 και 43 ετών και μία 26χρονη που συνελήφθησαν στην Πάτρα καθώς συμμετείχαν σε επτά διαρρήξεις σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, πρατήριο υγρών καυσίμων και αρτοποιείο, στην Πάτρα και στην Μυρσίνη Ηλείας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, είχαν διαπράξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες πέντε κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα και μια σε αρτοποιείο στην Μυρσίνη Ηλείας.

Κατά τις κλοπές είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ, λαχεία αξίας 600 ευρώ και διάφορα έγγραφα .

Δρούσαν κυρίως μέσα στη νύκτα. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες και μαντήλια, έσπαγαν τις τζαμαρίες των καταστημάτων με μεταλλικά αντικείμενα ή πέτρες και έπαιρναν χρήματα και ό,τι πολύτιμο έβρισκαν μέσα.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά