Logo

Εξάρχεια: Διώξεις σε 18 αλλοδαπούς για ληστείες και κλοπές - 5 συλλήψεις



 
 

Εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει 18 ληστείες και διαρρήξεις στα Εξάρχεια, εξάρθρωσε η Αστυνομία, ταυτοποιώντας 18 Αλγερινούς, μέλη της σπείρας και συλλαμβάνοντας πέντε από αυτούς.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων σχετικά με τη δράση της σπείρας που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος 18 αλλοδαπών για εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας και σε βάρος τους εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης.

Στο πλαίσιο των ερευνών-αναζητήσεων προς εκτέλεση των ενταλμάτων, εντοπίσθηκαν μέχρι στιγμής, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Ο.Π.Κ.Ε., στις περιοχές των Εξαρχείων, της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και του Μενιδίου, πέντε από τους 18 δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα άλλαζαν την εξωτερική τους εμφάνιση, κυρίως με διαφορετικό κούρεμα και βάψιμο των μαλλιών τους.
Επίσης, δήλωναν διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, εθνικότητα και ημερομηνία γέννησης.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 18 περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων-κλοπών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Ανακριτή. Οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες προφυλακίστηκαν.

Από την Αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη και των υπολοίπων μελών της σπείρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά