Logo

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων [φωτο]



 
 

Φορτίο με 53.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν δύο λαθρεμπόρους στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν την Τρίτη επ’ αυτοφώρω δύο ομογενείς 49 και 47 ετών στον Εύοσμο, ενώ αναζητείται 53χρονος συνεργός τους.

Οι δύο διακινητές των λαθραίων τσιγάρων συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης προκειμένου να προβούν σε αγοραπωλησία λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα αυτοκίνητα τους εντοπίσθηκαν 790 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 195 συσκευασίες καπνού, χρηματικό ποσό προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους και τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, σε αποθηκευτικό χώρο στην ίδια περιοχή τον οποίο χρησιμοποιούσε ο 49χρονος για την απόκρυψη των λαθραίων καπνικών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27.090 πακέτα τσιγάρα.

Ως προμηθευτής και κάτοχος των λαθραίων τσιγάρων ταυτοποιήθηκε ο συνεργός τους, ο οποίος σε αποθηκευτικό χώρο οικοδομής στην οποία διέμενε στην περιοχή της Νικόπολης, απέκρυπτε συνολικά 25.666 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις κούτες με τα λαθραία τσιγάρα που βρέθηκαν στους δύο αποθηκετικούς χώρους

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά