Logo

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη κατηγορείται για βιασμό, πορνογραφία και χορήγηση ναρκωτικών στη 10χρονη [βίντεο]



 
 

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στις 11 Ιουνίου έξω από το σχολείο της στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Δράστιδα είναι η 33χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη χθες, Τετάρτη, στην παραλία της Κατερίνης, καθώς αναγνωρίστηκε από το κορίτσι ως η κοκκινομάλλα που την άρπαξε από το σχολείο. Μάλιστα βίντεο έδειξε πως ήταν ήταν η ίδια γυναίκα που βρέθηκε στο σημείο όταν απελευθερώθηκε η Μαρκέλλα έξω από βενζινάδικο στην Καλαμαριά.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της, καθώς η γυναίκα έκανε το λάθος να καλέσει ταξί, μετά την απελευθέρωση του κοριτσιού. Το ταξί τη μετέφερε στην περιοχή της Κατερίνης όπου εντοπίστηκε. Κάμερες ασφαλείας καταστήματος μάλιστα φαίνεται πως την έχουν καταγράψει να μπαίνει στο ταξί.

Η ύποπτη που αναζητούνταν επί ημέρες ως η κοκκινομάλλα γυναίκα που απήγαγε την Μαρκέλλα, βρέθηκε στην Κατερίνη κοντοκουρεμένη γουλί, προφανώς για να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς...

Στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία και συνελήφθη.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της και σε κάδο απορριμμάτων στην Καλαμαριά, βρέθηκαν ρούχα που φορούσε κατά την αρπαγή αλλά και την απελευθέρωση του κοριτσιού.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και άλλα πρόσωπα.

Η γυναίκα που προσήχθη πάντως φέρεται να ανήκει στο ευρύτερο φιλικό ή και οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας, χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής από τις αστυνομικές αρχές.

Η μητέρα της μικρής και ο πατριός της που είδαν την γυναίκα που κρατείται στην Ασφάλεια, αναγνώρισαν μια παλιά τους γειτόνισσα, με την οποία διατηρούσαν ιδιαίτερα στενές φιλικές σχέσεις στο παρελθον.

Κατά την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως έπεισε τη Μαρκέλλα να την ακολουθήσει στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά.

Έριξε ναρκωτικά στο ρόφημα της 10χρονης

Το δεύτερο ζήτημα που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι τα ίχνη ουσιών που ανιχνεύτηκαν στο αίμα της 10χρονης.

Η δράστιδα είχε ρίξει ναρκωτικές ουσίες στο ρόφημα του κοριτσιού. Τα αποτελέσμα των εξετάσεων ως προς τη σύσταση των ουσιών, αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται πως λόγω της χορήγησης ναρκωτικών ουσιών, η 10χρονη ήταν σε σύγχυση όταν βρέθηκε το περασμένο Σάββατο έξω από βενζινάδικο στην Καλαμαριά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της απαγωγής

Διαβάστε την ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της αρπαγής της Μαρκέλλας:

"Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία - κακουργηματικού χαρακτήρα - και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης".

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης".

Διώξεις για τέσσερα κακουργήματα

Η 33χρονη οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης η οποία άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Η κατηγορούμενη είναι μητέρα ενός παιδιού, χωρισμένη.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων. Μάλιστα η 33χρονη φέρεται να εκδιδόταν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη γυναίκα ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης Μαρκέλλας, καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της 10χρονης.

Κούγιας: Κύκλωμα πίσω από την απαγωγή

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του αδελφού και της οικογένειας του κοριτσιού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον». Όπως είπε, με την 33χρονη δράστιδα «δεν υπήρχε καμία σχέση, στην παλαιά κατοικία ήταν γείτονες».

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε πως πρόκειται για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα. «Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε, επισημαίνοντας πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ακούστε το δικηγόρο της οικογένειας της Μαρκέλλας στον Αντ1

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά