Logo

Αρπαγή Μαρκέλλας: Η 10χρονη περιέγραψε άνδρα που βρισκόταν στο δωμάτιο που την κρατούσε η κατηγορούμενη [βίντεο]



 
 

Έναν άνδρα που βρισκόταν στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της περιέγραψε στις αρχές και στον αδελφό της η 10χρονη Μαρκέλλα. 

Όπως μετέδωσε το Star, η ανήλικη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ένας έγχρωμος άνδρας που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά του ήταν παρών μαζί με την 33χρονη στο δωμάτιο. 

Όταν η 33χρονη ερωτήθηκε για τον άνδρα που περιέγραψε η Μαρκέλλα υποστήριξε ότι η  μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», απάντησε η κατηγορούμενη.

Οι αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της 33χρονης στο διαδίκτυο, καθώς η ισχυρισμοί της κατηγορούμενης οδηγούν τις αρχές σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών του διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Όπως λένε αστυνομικές πηγές, η κατηγορούμενη έπαιζε στα δάκτυλα το Διαδίκτυο, μεσω του οποίου έκλεινε δουλειές, δηλαδή τα ερωτικά ραντεβού της, καθώς όπως παραδέχθηκε εκδιδόταν. Η 33χρονη χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.

Η κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά