Logo

Εξάρχεια: Σύριος έκρυψε ναρκωτικά σε σχολείο [βίντεο]



 
 

Σε ...καβάτζα αποθήκευσης ναρκωτικών είχε μετατρέψει νηπιαγωγείο στα Εξάρχεια ένας 26χρονος από τη Συρία που συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ο συλληφθείς είχε κρύψει 53 συσκευασίες κάνναβης σε αυτοσχέδια πλαστικά σακουλάκια έτοιμα προς πώληση μέσα σε γλάστρες ακόμα και σε φρεάτια της ΕΥΔΑΠ στον προαύλιο χώρο του σχολείου όπου στεγάζεται νηπιαγωγείο και δημοτικό.

Μία από τις συσκευασίες με τα ναρκωτικά, βρέθηκε ακριβώς έξω από παράθυρο και τα θρανία του σχολείου.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες των Εξαρχείων είναι αγανακτισμένοι από την εγκληματικότητα στην περιοχή τους και το εμπόριο ναρκωτικών έξω από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους, μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 30 Ιουνίου έχουν συλληφθεί 224 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2.580 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1000 γραμμάρια κοκαΐνης.

«Φοβάμαι για το παιδί μου, φοβάμαι για τη γυναίκα μου για όλα τα παιδιά της περιοχής για την υποβάθμιση της περιοχής, το ότι μειώνεται συνεχώς η μαθητική δύναμη στα σχολεία της περιοχής δυσμενώς τη μία χρονιά 200 μαθητές την άλλη 140, διότι οι γονείς φοβούνται να στείλουν σχολείο τα παιδιά τους στην περιοχή» δήλωσε στο MEGA κάτοικος της περιοχής.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά