Logo

Εξιχνιάστηκε δολοφονία στη Μάνδρα Αττικής για ένα κινητό και λίγα ευρώ - Συνελήφθη 18χρονος



 
 

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 77χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 4-8-2020 στη Μάνδρα Αττικής.

Το θύμα είχε βρεθεί, μεσημβρινές ώρες της 4-8-2020, εντός της μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνος του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση , ο θάνατος επήλθε συνεπεία ασφυξίας, από απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας , εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 18χρονος από το Κουβέιτ γνωστός του θύματος. Ως κίνητρο του εγκλήματος φέρεται η ληστεία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 18χρονος.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του τον 18χρονο και όταν αποκοιμήθηκε ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να ψάχνει για χρήματα και τιμαλφή.

Ωστόσο, όταν το θύμα ξύπνησε και τον αντιλήφθηκε, ο άνδρας τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι.

Στη συνέχεια  ο δράστης, πως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αφαίρεσε 30 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πούλησε για πέντε ευρώ και μια κάρτα συγκοινωνιών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2020 από directΝEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά