Logo

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη πατέρας που απειλούσε να ρίξει το παιδί του από το μπαλκόνι [βίντεο+φωτο]



 
 

Αίσιο τέλος είχε αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα, το βράδυ της Τρίτης 22/9, επί της οδού Παυλίδη Αδαμοπούλου, στην Πτολεμαΐδα και διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στι  21:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν, όπως μεταδίδει το kozan.gr, ένας διαζευγμένος πατέρας ενός ανήλικου παιδιού (10χρονου) «ταμπουρώθηκε» στο εσωτερικό της οικίας του αρνούμενος να δώσει το παιδί στη μητέρα το

Ο πατέρας που φέρεται να είχε πάρει το παιδί, την Τρίτη με τη συγκατάθεση της μητέρας του (η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού), αρνήθηκε να το επιστρέψει σ’ αυτή και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. 

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr,  ο πατέρας ζητούσε την επιμέλεια του 10χρονου παιδιού, με τη γυναίκα να παραμένει έξω από το διαμέρισμα, ζητώντας του να δώσει τέλος στην όλη περιπέτεια.

Ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας  προσπάθησαν να τον πείσουν να παραδοθεί, ωστόσο, αυτός δεν ανταποκρινόταν γεγονός που προκάλεσε ανησυχία και περαιτέρω αγωνία. 

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με κλιμακοφόρο όχημα ώστε οι αστυνομικοί να επιχειρήσουν από το μπαλκόνι.

Ο άνδρας, που φέρεται ότι κρατούσε και μαχαίρι, τελικά, συνελήφθη γύρω στις 23:15 – παρουσία δικαστικού λειτουργού – και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, με το παιδί, που είναι καλά στην υγέια του να επιστρέφει στη μητέρα του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-9-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά