Logo

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία μετά από άγρια επίθεση στα Καμίνια [βίντεο]



 
 

Οι διωκτικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες, πακιστανικής υπηκοότητας 24 ετών και 17 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενός ομοεθνούς τους και στον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμα, μετά από σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Αγ.Αναργύρων 49 στα Καμίνια.

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία, ομάδα ατόμων πακιστανικής υπηκοότητας εισέβαλαν σε διαμέρισμα της οδού Αγίων Ανάργυρων στα Καμίνια και επιτέθηκαν εναντίον τριών ομοεθνών τους με μαχαίρια και ξύλινα ρόπαλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από αιχμηρό αντικείμενο ένας 29χρονος συμπατριώτης τους και να τραυματιστεί σοβαρά ακόμα ένας 25χρονος ομοεθνής τους.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιάς μετά από έρευνα κατάφερε να ταυτοποιήσει τέσσερις από τους δράστες της επίθεσης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών συνεχίζεται.

Μετά από αναζητήσεις, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν δύο από τους δράστες, τον 17χρονο και τον 24χρονο και τους συνέλαβαν.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται σήμερα Σάββατο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά