Logo

Δολοφονία στα Καμίνια: Συνελήφθη στο Διδυμότειχο ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα



 
 

Στο Διδυμότειχο, συνελήφθη ο Πακιστανός ο οποίος, σύμφωνα με τις αρχές, είναι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης και δολοφονίας ενός ομοεθνή του στα Καμίνια.

Ο άνδρας, στον οποίο οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες λίγο πριν περάσει τα σύνορα και εξαφανιστεί στην Τουρκία, είχε κουρέψει τα μαλλιά του και είχε αραιώσει τα μούσια του σε μία προσπάθεια να αλλοιώσει τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του.

Ο συλληφθείς μεταφέρεται στην Αττική και οι  αστυνομικοί περιμένουν την επίσημη ταυτοποίηση από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, για να εξακριβώσουν στο 100% αν έχουν στα χέρια τους το δολοφόνο και βασικό διοργανωτή της επίθεσης στο διαμέρισμα.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι ο συλληφθείς έχει ήδη αναγνωριστεί, μέσω φωτογραφιών, από άλλα θύματά του. 

Υπενθυμίζεται, ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά αρχικά είχε συλλάβει δύο από τους δράστες, έναν 17χρονο και έναν 24χρονο, ενώ την Πέμπτη συνελήφθησαν ακόμα τρεις Πακιστανοί οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην ανθρωποκτονία του 29χρονου ομοεθνή τους, με την έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών να συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το zougla.gr,  οι δράστες της δολοφονίας του 29χρονου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα στα Καμίνια, απήγαγαν έναν 15χρονο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν. Τον απείλησαν μάλιστα ότι θα τον σκότωναν σε περίπτωση που εκείνος θα μιλούσε για ό,τι επρόκειτο να του κάνουν. Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έκαναν πάρτι με δύο μπουκάλια ουίσκι, πιθανότατα για να γιορτάσουν την απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση άρχισε να εξιχνιάζεται, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου είχαν καταφύγει οι δράστες. Από την έφοδο έγιναν μαζικές συλλήψεις και οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσά τους και ο 15χρονος από το Ιράκ, ο οποίος περιέγραψε σε κατάσταση σοκ όσα έζησε, προσθέτοντας ότι ευτυχώς οι δράστες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-11-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά