Logo

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες πέταξαν πυροσβεστήρες σε περιπολικό και το εμβόλισαν για να διαφύγουν τη σύλληψη



 
 

Με επεισοδιακό τρόπο έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Άμεσης Δράσης ένας 29χρονος διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκης.

Ο 29χρονος μαζί με συνεργούς του «άνοιξαν» κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Πεύκων και αφαίρεσαν 940 ευρώ.

Στηξ συνέχεια ο 29χρονος και οι συνεργοί του επιβιβάστηκαν  σε αυτοκίνητο που είχαν κλέψει από το Κορδελιό και μετέβησαν στην περιοχή της Σταυρούπολης όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν περίπτερο.

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρει το  thestival.gr,  πριν τη  σύλληψη, οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και προκάλεσαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα αρχικά αδειάζοντας τον αφρό από πυροσβεστήρες και στη συνέχεια πετώντας τους επανώ στο περιπολικό, το οποίο επίσης τράκαραν με το κλεμμένο Ι.Χ.

Λόγω της πρόσκρουσης το κλεμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος παρά την αντίσταση που προέβαλε, ενώ οι συνεργοί του διέφυγαν και αναζητούνται από τις αρχές.

Σημειώνεται, ότι έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ, που αποδόθηκε στην επιχείρηση από την οποία αφαιρέθηκε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-4-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά