Logo

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης - Κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές



 
 

Συνέλαβαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη μετά από έρευνα που έκαναν στο γραφείο του στο κανάλι “Έψιλον” στα Μελίσσια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μένιος Φουρθιώτης εξετάζεται στο πλαίσιο ερευνών για την ένοπλη επίθεση εναντίον δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία και για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του.

Επίσης, έχουν συλληφθεί και εξετάζονται από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας δύο Έλληνες μπράβοι που φέρεται να έχουν εμπλοκή στους πυροβολισμούς στο μαντρότοιχο του σπιτιού του Μένιου Φουρθιώτη, το βράδυ της 16ης Απριλίου, ακολουθώντας σχέδιο του τηλεπαρουσιαστή προκειμένου να εμφανιστεί ως θύμα επίθεσης. Επίσης για τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, όπου πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, αλλά και την πιθανή συμμετοχή τους σε σχεδιασμό δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, όπως δημόσια κατήγγειλε ο τελευταίος.

Πρόκειται για τον Γ.Π. και τον Γ.Σ., ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι έχουν δράσει σε πολλές παρόμοιες περιστάσεις σαν ομάδα, ενώ ο πρώτος έχει -σύμφωνα με πηγές της Ασφάλειας- και «στενές» σχέσεις με επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται ο Μένιος Φουρθιώτης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά