Logo

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία κατά 4 οπαδών του Άρη για επίθεση σε 16χρονο με διακριτικά αντίπαλης ομάδας



 
 

Τέσσερις οπαδοί του Άρη κατά τις διωκτικές αρχές φέρονται ότι εμπλέκονται σε οπαδικό επεισόδιο με θύμα έναν 16χρονο που φορούσε διακριτικά αντίπαλης ομάδας. 

Συγκεκριμένα, οι διωκτικές αρχές σχημάτισαν δικογραφία για περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Ευκαρπία Θεσσαλονίης σε βάρος τεσσάρων οπαδών του Άρη, οι οποίοι φέρονται ότι χτύπησαν 16χρονο που φορούσε διακριτικά αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο κεφάλι και στα χέρια. 

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 21, 24, 21 και 28 ετών,  στους οποίους σύμφωνα με τη δικογραφία αποδίδονται κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη τελούμενη κατά συναυτουργία και παράβαση των νόμων σχετικά με αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί όπλων.

Οι τέσσερις νεαροί, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές φέρονται να αποτελούν μέλη ομάδας περίπου 15 ατόμων που συμμετείχαν σε οπαδικό επεισόδιο. Οι υπόλοιποι αναζητούνται από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η ομάδα των οπαδών του Άρη.φορώντας κουκούλες, επιτέθηκε αιφνιδιαστικά, γύρω στις 22:00 το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου 2020, σε τέσσερις ανήλικους που κάθονταν στο πάρκο Δημοκρατίας, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και κάποιοι από αυτούς φορούσαν διακριτικά αντίπαλης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στη θέα των κουκουλοφόρων οι ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο, ένας από αυτούς, ο 16χρονος, δεν κατάφερε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι και στα χέρια. Κάποιοι από τους οπαδούς του Άρη, την ώρα που χτυπούσαν το 16χρονο, φέρονται να φώναζαν οπαδικά συνθήματα. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά